HINIS’TA YENİ SEÇİLEN MUHTAR VURULDU

Erzurum’un Hınıs ilçesinde 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde muhtar seçilen Mülük Kaya, kimliği belirsiz kişilerce tüfekle vurularak ağır yaralandı.

01 Nisan 2014 Salı 16:50
HINIS’TA YENİ SEÇİLEN MUHTAR VURULDU
Edinilen bilgiye göre, Hınıs’a bağlı Yeşilyazı köyünde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, yeni muhtar seçilen Mülük Kaya, kimliği belirsiz kişilerce tüfekle vurularak yaralandı. Durumu ağır olan Kaya, Erzurum’dan sevk edilen ambulans helikopterle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaya’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Jandarma ekipleri olayın yaşandığı Yeşilyazı köyünde geniş güvenlik tedbiri alarak fail ya da faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yeşilyazı köyünde muhtarlık için Tacettin Küçükkaya ile Mülük Kaya’nın aday oldukları ve Mülük Kaya’nın kazandığı bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 01.04.2014 16:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHınısMuhtar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.