HINISLI KÜÇÜK DADAŞLARDAN BÜYÜK DAVRANIŞ

Hınıs Atatürk İlkokulu öğrencileri düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirin bir bölümünü TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar.

admin
admin
16 Haziran 2016 Perşembe 17:50
HINISLI KÜÇÜK DADAŞLARDAN BÜYÜK DAVRANIŞ
Hınıs Atatürk İlkokulu öğrencileri düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirin bir bölümünü TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar. 
Okul Müdürü Adem Günay ve öğretmenleriyle birlikte Erzurum’a gelen bir grup öğrenci, bağışlarını TSK Mehmetçik Vakfı banka hesabına yatırdıktan sonra Erzurum Temsilciliğini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı,”Ziyaretten çok büyük mutluluk duyduk. Öğrencilerimizin kendileri küçük olsa da bu örnek davranışları çok büyük ve önemli. Gençlerimizin bu ulvi davranışı, vatan ve millet sevgisiyle yetiştiklerinin önemli bir göstergesidir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik beraberliği için canını ortaya koyan Mehmetçiklerimize sahip çıkılması, geleceğe daha da ümitle bakmamızı sağlıyor. Bu gençleri yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, genç bağışçılarımıza çok teşekkür ediyor ve buraya kadar gelemeyenler dâhil hepsinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum” dedi.
Okul Müdürü Adem Günay ise, TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğini ziyaret etmekten çok memnun oluklarını ifade ederek, öğrencilerinin Mehmetçik Vakfı’na daha büyük miktarda bağış yapmak istediklerini, ancak hedefledikleri rakama ulaşamadıklarını, önümüzdeki yıllarda daha da organize olarak bağış yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Vakıf Erzurum temsilcisi Topdağı da, miktarından çok, yardımın düşünülmesinin önemli olduğunu, miktar ne olursa olsun bu davranışın takdire şayan olduğunu söyledi.
Ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından Okul Müdürü Adem Günay’a ziyaret anısı olarak, Vakıf Erzurum Temsilcisi Sabri Topdağı tarafından vakfın kuruluş yıldönümü hatıra pulu takdim edildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.