Herkesin gönlünde taht kurdu!

Çat Devlet Hastanesi'nin başhekimliğine sadece bir ay vekaleten baktı, ama...

admin
admin
08 Kasım 2018 Perşembe 00:19
Herkesin gönlünde taht kurdu!

Çat Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne vekalet eden Dr. Soner Taş, bir ayda ilçenin gözbebeği oldu. Geçtiğimiz hafta sonu vekaleten baktığı başhekimlik görevini devreden Taş’ın bir aylık performansı ilçede göz doldurdu.

Çatlı vatandaşlar, ilçelerinin bir evladı olan Dr. Soner Taş’ın hizmet aşkına hayran kaldıklarını ifade ederek, “Bir başhekim düşünün ki; neredeyse hastalarla yatıp, hastalarla birlikte kalktı. Başhekimlik görevine bir aylığına vekâleten bakmış olsa da, ilçeye resmen damgasını vurdu. Hastalara ve hasta yakınlarına gösterdiği yakın ilgi, güler yüzü ve sıcakkanlı tavırlarıyla hepimizin gönlünde taht kurdu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Umuyoruz vekâleten yürüttüğü bu göreve inşallah ileride bu kez asaleten layık görülür” dediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.