HEM TIKLANMA HEM DE PAYLAŞIM REKORU KIRDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Erzurumlu karatecilerin 2020 Olimpiyatları’nın İstanbul’a verilmesi ve karatenin olimpiyatlarda yer alması için yaptığı destek gösterisi sosyal medyada tıklanma ve paylaşım rekorları kırıyor.

30 Mayıs 2013 Perşembe 10:52
HEM TIKLANMA HEM DE PAYLAŞIM REKORU KIRDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yakutiye Kent Meydanı’nda  düzenlenen ve Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi tarafından organize edilen olimpik gösterinin yankıları tüm hızıyla sürüyor. Karatenin 2020 Yaz Olimpiyatları’nda yer alması ve İstanbul 2020’ye destek amacıyla olimpiyat halkası oluşturan ve gösteri yapan karateciler sosyal medyayı salladı. Erzurum’dan başlatılan 2020 İstanbul’a destek ve karatenin olimpiyatlarda yer alması için başlatılan olimpik hareket tüm dünya üzerinde sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma ve paylaşım rekorları kırıyor. Erzurum’dan başlatılan hareketin tüm dünyada geniş bir yankı bulması Erzurum adına gurur verici bir gelişme olarak değerlendirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın üzerinden 11 gün geçmesine rağmen, karatecilerin olimpik gösterisi sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

KARATECİLERİN OLİMPİYATLAR İÇİN KALBİ ERZURUM’DA ATMIŞTI
Erzurumlu karateciler, Karate 7. Bölge Başkanı ve aynı zamanda Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi’nin yönetiminde bedenleri ile olimpiyat halkaları oluşturarak gösteri yapmıştı. Bedenleri ve ellerindeki kartonlarla gösteri yapan Erzurumlu karatecilerin kalbi İstanbul 2020 ve karatenin olimpiyatlarda yer alması için destek amacıyla çarpmıştı. Erzurum’da görüntülenen ve fotoğraflanan karate gösterileri tüm dünyada sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırarken, dünya üzerindeki karate severlerde dünyanın dikkatini çekmek için Erzurum’dan çekilen fotoğrafları ve görüntüleri paylaştı.

ÇELEBİ: ERZURUM’UN GURURUDUR
Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, Erzurum’dan başlattıkları olimpik gösterinin tüm dünyada sosyal paylaşım sitelerinde geniş bir yankı bulmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Sayın Valiliğimiz ve GHSİM İl Müdürlüğümüzün öncülüğünde Erzurum’da olimpik gösterisi yaparak hem 2020 olimpiyatlarına aday olan İstanbul’a destek verdik. Hemde de karatenin olimpiyatlarda yer alması için bir gösteri yaptık. Tüm dünyada geniş bir yankı bulan gösterilerin Erzurum’da yapılması bizim için bir gurur kaynağıdır” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.05.2013 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.