HEM DİL ÖĞRETEBİLECEĞİNİZ HEM DE DİL ÖĞRENEBİLECEĞİNİZ BİR DÜNYA: PREPLY.COM

İnternetin Kullanım Oranının Artmasına Paralel Olarak Gelişen Dil Öğrenme Platformları

admin
admin
07 Eylül 2016 Çarşamba 00:12
HEM DİL ÖĞRETEBİLECEĞİNİZ HEM DE DİL ÖĞRENEBİLECEĞİNİZ BİR DÜNYA: PREPLY.COM
İnternet sayesinde her şeyi yapabilirsiniz diyeceğimizi günlerin gerçekleşmesi yakın. Şu an bu mümkün olmasa da, çoğu ihtiyacımızı giderebildiğimiz bir alan internet.
Futbola dair sevdiğiniz her şeyi gözlemlemek ve bu konu hakkındaki güncel bilgileri takip etmek mi istiyorsunuz; internetteyseniz bu mümkün ve bu imkânlar artık alışıldık bir özellikten öteye geçemiyor.
Peki internet üzerinde dolaşırken sadece yerli kaynaklar ile mi sınırlı kalıyorsunuz, dünya futbolunu ne kadar yakından takip etseniz de ikincil kaynaklar ile mi sınırlandırılıyorsunuz. Bunun önüne geçmek ve bunu kesin bir şekilde sonlandırmak mümkün. İnternet dünyasında egemen olan dil İngilizce ve siz bu egemenlikten istifade mi etmek istiyorsunuz. size bunu fazlası ile verecek. Yapmanız gereken tek şey bir mail hesabına sahip olmak ve bu devirde bir mail hesabına sahip olmak, su içmek kadar kolay ve doğal. 
Her İhtiyaca Uygun Dil Öğretim ve Dil Öğrenim Servisi Preply.com’un Nasıl Parçası Olunur?
Mail hesabınızla üye olduğunuz Preply.com sitesinde size Temel İngilizce eğitimi verecek bir dünya kişi var. Sizin bu konuda sergileyebileceğiniz tavır ise size en uygun eğitimi sunacak kişiyi bulmak. Eğitimin içeriğinden beklentinizin yanında eğitimin ücreti belirleyecektir bu uygunluğu.
Sitede basit bir araştırma ile siz de göreceksiniz bunu. Kullanıcıların dil öğretebilme konusunda gösterdiği yetenekler ve bu yeteneklerin dili öğrenmek isteyen öğrenciler tarafından nasıl bir karşılık bulduğunun kullanıcılar tarafından ifade edilmesi sonucunda sitedeki İngilizce eğitimi 2 dolar ile 100 dolar arasında değişiyor. 100 dolarlık eğitim üst düzey İş İngilizcesi gibi İngilizcenin uç bir alanını içerirken 2 dolarlık eğitim Temel İngilizce Eğitimi için geçerliliğini koruyor.
Peki, Bu Dil Öğrenme ve Dil Öğretme Sistemi Sadece İngilizce İçin mi Geçerli?
Preply.com bir dil öğretme platformu olarak hüküm sürüyor. Hizmet sunulan dillerin sayısı o kadar fazla ki, sanki öğrenmek istediğiniz her dili öğrenebileceksiniz. Aslında öğrenebilirsiniz de, yapmanız gereken tek şey bunu belirtmek. Latince mi öğrenmek istiyorsunuz, kimse size bu Latince sevdası nereden çıktı diye sormaz. Site aracılığı ile bunu belirtin ve bekleyin. Mutlaka bir kullanıcı Latince bilgisini size bu dili öğretmek için kullanacaktır. Tabi ki bunu makul bir ücret ile yapacaktır.
Latince dışında bu platform aracılığı ile Almanca, Arapça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Korece öğrenebilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz dilin, kullandığınız alfabeyi içermesi gerekmiyor. Dil öğretme yöntemleri bunun üstesinden çoktan geldi.
Varsayalım Çinceyi öğrenmek için yanıp tutuşuyorsunuz. 1 milyarı aşkın nüfusu ile Çin’de İngilizce üzerine yüksek lisans yapan birini bulmak kesinlikle imkânsız değil. Preply.com sayesinde bulacağınız bu öğretmen size Çinceyi öğretmek için en uygun yöntemi bulacak ve sizin Çinceyi öğrenmeniz için sınırlarını zorlayacaktır. Öğretmen de öğrenci kadar kazanıyor bu sistem ile. Hem kullandığı dil konusundaki yetkinliğini artırıyor, hem de dil bilgisi üzerinden geçimini sağlamaya yardımcı olacak ücreti ediniyor.
Preply.com Sadece Dil Eğitimi Veren Bir Platform mu? Farklı Konularda Alanında Uzman Kişilerden Eğitim Alınamaz mı?
Preply.com sadece dil eğitimi veren bir platform değil. Sadece bu konudaki üstün başarısından dolayı genel olarak dil eğitimi veren bir platform olarak anılıyor. Ancak dil eğitiminin dışında farklı konularda da bu konularda uzman kişiler tarafından belli bir ücretle eğitim alınabilir. Bu konuların arasında Hukuk, Psikoloji ve Temel Müzik Eğitimi gibi farklı konular bulunuyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
PreplyPreply.com
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.