Hele Şükür! İnşaat Mühendisleri kiracılıktan kurtuldu!

Hele Şükür! İnşaat Mühendisleri kiracılıktan kurtuldu!

admin
admin
28 Kasım 2017 Salı 12:29
Hele Şükür! İnşaat Mühendisleri kiracılıktan kurtuldu!

Vedat REFAYELİ

Afilli onca konut ve işyeri yapacaksın, bir de kirada oturacaksın! Olmazdı tabiî ki.. Üye sayısı 1500’e yaklaşan Erzurum’da ki inşaat mühendisleri, hele şükür kendisine ait bir binaya kavuştu, kiracılıktan kurtuldu. Pelit Meydanında CHP ve MHP İl binalarının bulunduğu binada iki daire satın alan ve birleştiren İnşaat Mühendisleri, bundan böyle mülkiyetleri kendilerine ait hizmet binasında olacaklar.

Bayan üyelerin de istifade edeceği hizmet binasına sahip olan inşaat mühendisleri, 320 metre karelik alana sahip bu binaya 350 bin lira para harcadı. ‘İnşaat Mühendisleri Günü’ münasebetiyle 19 Aralık tarihinde resmi açılışı yapılacak olan bina sayesinde İnşaat Mühendisleri Odası da 25’nci yılına basmış olacak. İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum’un yanı sıra Erzincan, Kars, Iğdır ve Ardahan’da ki inşaat mühendislerine de hizmet verecek.

Henüz açılışı yapılmayan yeni hizmet binasında görüştüğüm Oda Başkanı İlhan Tohumcu, yönetim kurulu üyeleri Yrd.Doç.Dr.Arif Emre Sağsöz, Abdulkadir Orhan ve Ali Serkan Savaş, yeni bina ile yeni bir ruh ve heyecan kazandıklarını söylediler. Bu arada Başkan İlhan Tohumcu, son yerel seçimler öncesi de kendilerini ziyarete elen belediye başkan adaylarının hepsine 25 maddeden oluşan acil eylem planını sunduklarını belirtirken, bir çok sorunun çözüldüğünü ama ulaşımdaki problemlerin devam ettiğini ve deprem master planının henüz yapılmamış olduğunu da açıkladı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumİMOHele şükür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.