Helalı hoş olsun hocam!

Helalı hoş olsun hocam!

admin
admin
14 Ağustos 2018 Salı 09:38
Helalı hoş olsun hocam!

Vedat REFAYELİ

Yakutiye’de 2 yıl müftülük de yapmıştı Dr.İhsan İlhan. 6 yıldır Ankara Keçiören Müftüsüydü. Tayini çıkan Erzurumlu bu doktoralı müftü bundan böyle Alanya Müftüsü olarak görev yapacak. Üst makamlar hizmeti görmüş ve de taltif etmiş olacak ki oraya tayini oldu.

Bir Müftünün hem de 6 yıl görev yaptığı bir yerde bu kadar sevilip tutulduğuna ilk defa şahit oluyorum.. O sevgiyi bizzat Keçiören’de gördüm. Doğrusu bir Erzurumlu olarak da Dr.İhsan İlhan ile gurur duydum. Burada tek tek anlatmama gerek yok. Keçiören’de çok hayırlı hizmetleri olmuş müftümüzün. Keçiörenliler ile vedalaştığı gün ben de o gün arkadaşım Hikmet Eren ile oradaydım.

Geçtiğimiz Cuma günü vaaz verdiği Mustafa Asım Köksal camiinde kurban hadisesini öyle güzel anlattı ki, saatlerce konuşsun istedik. Böylesine hassas bir konu bu kadar mı sade ve güzel anlatılır. Bayıldım. Bu arada aynı müftümüz vaazının sonunda çoğunu yakından tanıdığı cemaatten helallık istedi. O kadar ortam samimiydi ki aynı cemaat de Cuma namazı öncesinde son kez karşılarına çıkan müftümüze hep bir ağızdan helal olsun dedi, haklarını helal ettiler. Çok gurur duydum, çok..

Çiçeği burnundaki yeni il müftümüze yeni yerinde de başarılar, güzel hizmetler vermesini diliyorum.

Editör

Anahtar Kelimeler:
İhsan İlhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.