HAZAR’IN VAKKO ŞIKLIĞI!

​​​​​​​Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, EYOF’da sürat pateninde 1000 metrede ülkemize gümüş madalya kazandıran Hazar Karagöl’ü ödüllendirdi.

admin
admin
21 Şubat 2017 Salı 12:36
HAZAR’IN VAKKO ŞIKLIĞI!

Vali Azizoğlu, beraberinde Buz Pateni Federasyon Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil olduğu halde kendisini ziyarete gelen milli sporcu Hazar Karagöl’ü, elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. EYOF’un açılışında Türk sporcularının olduğu kafilenin önünde bayrağımızı da taşıma onurunu yaşayan Hazar’ın bu başarısını es geçmeyen Vali, Hazar’ı Vakko’ya gönderdi, tepeden tırnağa kadar giyindirdi. Hazar, antrenörü Zeynep Nazlı Erkılıç ile gittiği mağazada istediği takım elbiseyi giyerken Vali’ye bu jestinden ötürü teşekkür etti. 18 yaşındaki milli sürat patenci, altın alamadığına yandığını belirtti ve ‘’Keşke 500 ve 1500 metrede daha dikkatli olsaydım, o mesafelerde de madalya alsaydım’’ diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.