Hayır Çarşısı’ndan 3 bin aileye eşya yardımı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayır Çarşısı, maddi durumdan yoksun olan ailelere dar gün dostu oldu.

admin
admin
21 Aralık 2021 Salı 07:21
Hayır Çarşısı’ndan 3 bin aileye eşya yardımı

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hayır Çarşısı, 7 yılda 3 bin aileye eşya yardımında bulundu.

Kurulduğu günden beri Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yardım hareketi olarak nitelendirilen Hayır Çarşısı, 7 yılda toplam 25 bin aileye ulaştı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Biz Hayır Çarşısı’nı kurarken şunu söyledik. ‘Veren el alan eli görmeyecek’ diye… Evet, işte bu şiarla 7 yıldır maddi durumdan yoksun olan kardeşlerimize destek olmaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu sürede sadece eşya yardımı kapsamında 3 bin aileye ulaştık. Gıda, ekmek ve eşya yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Nerede başı sıkışan ya da yardıma ihtiyacı olan kardeşimiz varsa Erzurum Büyükşehir Belediyemiz Devletimizin diğer birimleri gibi anında vatandaşımızın yanında… Gülahmet semtinde bulunan Hayır Çarşımız dün olduğu gibi bugün de hayır yapmak isteyen iş adamlarımızın yardımlarını da ihtiyaç sahiplerine anında ulaştırmaktadır” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2021 07:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.