HAYAT BİRLİKTE GÜZEL

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü “ SODES Hayat Birlikte Güzel” projesi kapsamında devam eden çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

08 Ocak 2014 Çarşamba 09:53
HAYAT BİRLİKTE GÜZEL
Erzurum il genelinde bulunan bazı okullarda ve Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan Hükümlülere yönelik Kitap okuma kampanyası düzenlendi.

SODES “Hayat Birlikte Güzel“ projesi Okuma Kampanyası Evliya Çelebi İlkokulunda öğrencilerle buluştu. 2 ,3 ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olan Okuma Kampanyasında Öğrencilere çeşitli Hikayeler, Romanlar ve Dini içerikli 257 Kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Bugün yapılan Okuma Kampanyasında ise Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde bulunan Hükümlülere okuma bilincinin kazandırılması amacıyla yaklaşık 140 kitap dağıtıldı.

Kitap okuma kampanyasının artarak devam edeceğini belirten SODES “ Hayat Birlikte Güzel “ Projesi Koordinatörü Kamil Arı ise, projemiz kapsamında geçtiğimiz ay hizmete giren Engelli Evi ve Terapi Merkezimiz çalışmalarına son sürat devam etmektedir.

Bu anlamda yürütülen çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek , belirlediğimiz Okulların ilkinde bir Okuma Kampanyası düzenledik. Birincisini Evliya Çelebi İlkokulunda yaptığımız Okuma Kampanyamıza bugün, Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda devam ettik. Amacımız İlimiz genelinde 1000’e yakın kişiye ulaşarak bir nebzede olsa okuma alışkanlığının kazandırılmasına destek olmaktır." Şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.01.2014 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.