HASTANE ÖNÜNDEKİ YAYA GEÇİDİ FIKRALARI ARATMIYOR

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında bulunan yaya geçidinin ışıkların 20 metre öncesine koyulması vatandaşlar için büyük tehlike oluştururken yaya geçidinden geçmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

25 Haziran 2013 Salı 15:43
HASTANE ÖNÜNDEKİ YAYA GEÇİDİ FIKRALARI ARATMIYOR
Doğu Anadolu Bölgesinin en kapsamlı hastaneleri arasında bulunan Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi kavşağında bulunan yaya geçidi yayalar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Her gün binlerce hastanın uğrak yeri olan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağındaki terslik yayalara zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Kavşaktaki yaya geçidi ışıkların 20 metre öncesine koyulması vatandaşlar ile araç sürücülerin anlaşmazlıklarına yol açıyor. Önce yaya geçidi ardından 20 metre ileride ışıkların olması yayaların araçlar içerisinden karşıya geçmelerini zorunlu hale getiriyor ve kimi zaman ise kazaların yaşanmasına neden oluyor. Vatandaşlar yoldan geçerken çok korktuklarını ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirterek, “Yayalar için yeşil ışık yanıyor biz tam geçmeye çalışıyoruz ileriden hızla bir araba geliyor yaya geçidini hiç dinlemiyor. Kırmızı ışıkta duruyor bu da bizim için tehlike oluşturuyor” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 25.06.2013 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.