HAMİDİYE KAVŞAĞI’NDA KAZASIZ GÜN YOK

Gez Mahallesi Çaykara Caddesi kavşağında bulunan Hamidiye Alt Geçidinde hemen her gün yaşanan trafik kazaları semt sakinlerinin tepkisine neden oluyor.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 10:26
HAMİDİYE KAVŞAĞI’NDA KAZASIZ GÜN YOK
Kavşağın hizmete girdiği günden itibaren hemen her gün trafik kazasının yaşandığı kavşakta herhangi bir tedbir alınmaması semt sakinleri tarafından endişeyle karşılanıyor. İstasyon mahallesi istikametinden gelen araçların alt geçide süratli olarak girmesinden dolayı virajı alamayarak beton bariyerlere çarpması bölge sakinlerinin de adeta korkulu rüyası oldu. Yaşanan onlarca kazanın ardından kavşak içerisindeki beton direkler yıkılmaya yüz tutarken vatandaşlar kavşakta acil olarak uyarı levhaları konulmasını gerekirse ışıklı uyarı yapılarak sürücülerin dikkatli olmasının sağlanmasını istiyorlar.

Editör

Son Güncelleme: 20.08.2014 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.