HAKKARİ’DEN YÜREK YAKAN HABER!

Hakkari'nin Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit ve yaralılar var.

07 Eylül 2015 Pazartesi 02:02
HAKKARİ’DEN YÜREK YAKAN HABER!
Hakkari'nin Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit ve yaralılar var.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. Meydana gelen patlama ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmalarda şehit ve yaralılar var.
Hakkari Valisi Yakup Canbolat şehit ve yaralıların olduğunu söyledi.
Olay, bugün akşam saatlerine doğru Yüksekova'nın Dağlıca bölgesinde meydana geldi. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın, PKK'lılar tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı.
ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR
Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çıkan çatışma nedeniyle şehit ve yaralıların olduğu belirtildi.
ÖZEL BİRLİKLER BÖLGEDE
Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Operasyona özel birliklerin de katıldığı belirtildi.
6 YARALI ASKER TEDAVİ GÖRÜYOR
Dağlıca'da 3 günden bu yana devam eden çatışma bölgesine giden Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar'ın (TTZA) geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yol güzergahında döşedikleri mayınları uzaktan kumanda ile patlatmışlardı. Patlama sonrası PKK'lılar tarafından konvoya değişik bölgelerden ateş açmaya başladı.
Askerlerin anında karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan G.Ö., C.A., İ.H.Ö., Ö.İ., A.Ş.K. ve M.İ. isimli askerler, Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 08.09.2015 08:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHakkari
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.