GÜZELOVA YENİDEN HARUN KÖSE DEDİ

Güzelova Mahallesi Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği 4. Olağan genel kurulu toplantısı yapıldı. Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Harun Köse güven tazeledi

26 Ocak 2015 Pazartesi 15:53
GÜZELOVA YENİDEN HARUN KÖSE DEDİ
2009 yılında kurulan Güzelova yardımlaşma ve dayanışma derneği bir çok faydalı işe imza attı. Bunların başında kız ve erkek yatılı kuran kursları geliyor. Her yıl bahar aylarında geleneksel hale getirilen festivaller sayesinde mahalle sakinleri bir araya gelerek hem eğlenceli aktiviteler yapıyor, hem de hasret gideriyorlar. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Güzelova yardımlaşma ve dayanışma derneği olağan genel kurula ilgi beklenenin üzerinde oldu. Seçime tek liste olarak katılan aynı zamanda Güzelova mahalle muhtarı olan mevcut başkan Harun Köse, üyelerin de desteğiyle güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi. Genel kurulda derneğin şimdiye kadarki faaliyetleri sinevizyon olarak katılımcılara izlettirildi.

Muhabirimizin sorularını yanıtlayan başkan Harun Köse, “Şuana kadar birçok faaliyetten yüzümüzün akıyla çıkmayı başardık çok şükür, derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere, yardımlaşma ve dayanışma anlamında çok işler yaptık. Yani tabeladan ibaret bir dernek olmadık. Yangına maruz kalan sakinlerimize maddi yardımlarda bulunduk, ihtiyaç sahiplerine gücümüz nispetinde destekçi olduk. Sıkça yemekli toplantılar düzenleyerek üyelerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Mahallelimiz ve yöneticilerimiz arasında köprü görevi üstlendik.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 26.01.2015 15:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGüzelovaHarun Köse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.