GÜZELOVA MAHALLESİ BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlki 2011 yılında yapılan ve geleneksel hale gelen Güzelova Mahallesi bahar şenliklerinin 3.’sü geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

17 Haziran 2013 Pazartesi 16:57
GÜZELOVA MAHALLESİ BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Geçen yıllara oranla katılımın yüksek olması etkinlikleri organize eden Güzelova Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Köse ve yönetimini sevindirdi.
Şenliklere Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye ilçe müftüsü Osman Yazıcı, çeşitli derneklerin başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Kahvaltıyla başlayan programda ilk olarak Güzelova Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Köse bir konuşma yaptı. Köse konuşmasında, bu tür faaliyetlerin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin yanı sıra, İş yoğunluğunu ve stresini atmamız için de iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Kısaca dernek faaliyetlerine de değinen Köse,  yapımı devam eden yatılı kız kuran kursu inşaatı için gerek siyasilerden, gerek sivil toplum örgütlerinden maddi destek beklediklerini belirtti.
Daha sonra söz alan Yakutiye ilçe müftüsü Osman Yazıcı ise, “Güzelova Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yatılı kuran kursları gibi hayırlı hizmetlere imza atmasından dolayı dernek başkanından en alt kademedeki emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor ve gücümüz nispetinde destek olacağımızı ifade ediyorum.” dedi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut da, “Yurdumuzun her yerinde görmek istediğimiz tablo bu. Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve dayanışma içinde keyifli organizasyonlar yapılması. Bu nedenle ben şenliklere ön ayak olan bu güzel topluluğu bir araya getirmeyi başaran dernek yönetimine teşekkür ediyorum ve bunun bütün mahallelerimize örnek olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Gezi parkı olaylarını da hatırlatan Korkut, orada bulunan esnafımızın ve kamuya ait yerlerin ciddi zarara uğradığını bunların ise görmek istemediğimiz tablolar olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından güreş, halat çekme, su taşıma, kör ebe ve traktör çekme müsabakaları yapıldı, yarışmalarda dereceye giren sporculara madalya ve hediyeler verildi
Günün finalinde ise, mahalle sakinleri topluca halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Öte yandan Güzelova Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Basın Sözcüsü Nuri Çakar da, “Dernek çalışmalarımızın bu denli ilgi görmesi ve güzel geçmesinde hiç kuşkusuz gerek internet sitelerinde, gerek ekranlarında gerekse gazete sayfalarında bizlere yer veren yerel basınımızın emeği çok büyüktür. Bu nedenle bizlerden desteğini esirgemeyen bütün basın kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. 









































Editör

Son Güncelleme: 17.06.2013 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruhat Parlar 2015-07-17 23:47:05

Benim annem ve babamda o köyden önceden fazla bilmezdim ama babam rahmetli olduktan sonra geldim her yönü ile seviyom çünkü Canımdan bir parça orda Allaha emanet olsun Hilmi Parların kızı