GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SALDIRI

Erzurum’un Oltu ilçesinde devlet hastanesinde görevli özel güvenlik görevlileri hasta yakınları tarafından darp edildi.

10 Mayıs 2012 Perşembe 16:32
GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SALDIRI
Edinilen bilgiye göre, Oltu İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavi gören yakınlarını ziyaret etmek isteyen hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlilerine saldıran 20 kişilik hasta yakınlarından oluşan grup, sopalarla güvenlik görevlilerine saldırdı. Güvenlik görevlileri Yüksel Üstün, Şaban Yıldırım, Alper Anık, Serkan Yavuz, Meryem Meral ve tıbbi sekreter Abdullah Yıldırım aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Tıbbi sekreter Abdullah Yıldırım’ın kulağına 8 dikiş atılırken, yaralanan diğer görevliler acil serviste tedavi altına alındı.
Olayın ardından hastaneye gelen İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan ve çok sayıda polis memuru güvenlik görevlilerine saldıran hasta yakınlarını güçlükle kontrol altına alabildi. Saldırganlar polis otolarıyla ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Oltu Kaymakamlığı'na vekalet eden Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy da olay sonra hastaneye gelerek incelemelerde bulundu. Güvenlik görevlilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Atasoy, Başhekim Mustafa Kara’dan saldırıyla ilgili bilgi aldı.
Yaşanan saldırı hastane çalışanlarının da tepkisine neden oldu.

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2012 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.