GÖZÜMOĞLU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TRT Erzurum Radyosu Halk Müziği Koro Şefi ve Sanatçısı Gündüz Gözümoğlu, 79 yaşında hayata veda etti. Gözüm'ün ölümü ailesi ve sevenlerini üzdü.

23 Kasım 2014 Pazar 10:59
GÖZÜMOĞLU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Antalya Kemer Devlet Hastanesi Müdürü Gürcan Gözümoğlu'nun vefat eden babası Gündüz Gözümoğlu, uzun yıllar TRT Erzurum Radyosunda Koro Şefliği, Dağcılık Spor Kulübü'nün başarılı oyuncusu ve aynı zamanda Erzurum'da ilk kez Trampet Atlamasında birinci oldu. Kayakçı Gündüz Gözümoğlu, bir süre önce geçirdiği rahatsızlığı sonucu önceki gün yaşama veda etti.

Gündüz Gözümoğlu'nun cenazesine TBMM 21. dönem Milletvekili Mücahit Himoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yücelik, TRT Radyo Müdürü İsmail Bingöl, eski Kayak Milli Takımlar Teknik Direktörü Fevzi Tosun, eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Nihat Gezder, TRT Sanatçıları, TRT çalışanları, Sporcular ve ailesi katıldı.

Gözümoğlu'nun cenazesi Lalapaşa Cami'nde kılınan öğlen namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 23.11.2014 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.