GÖNÜL DOSTLARINA KERMES DAVETİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, gönül dostlarını hayır kermesine davet ediyor. Erzurum’daki dar gelirli ve yoksul aileler yararına düzenlenen kermesin ev sahipliğini Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi yaparken, kermes 4 gün boyunca açık kalacak.

24 Mayıs 2012 Perşembe 17:38
GÖNÜL DOSTLARINA KERMES DAVETİ
Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Erzurum’daki yoksul ve dar gelirli aileler için seferber oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in eşi Dr. Ayşenur Küçükler tarafından organize edilen hayır kermesi, 25 Mayıs Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılacak. Gıdadan giyime, el işlerinden dikiş-nakış ürünlerine varıncaya kadar birçok standın kurulacağı kermesten elde edilen gelir ise, yoksul ailelere ulaştırılacak.
Kermesi organize eden Dr. Ayşenur Küçükler, hayırda buluşmak ve yarışmak isteyenleri Cuma günü açılışı yapılacak olan kermese davet etti. Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan personellerin eşlerinden ve yanı sıra çeşitli derneklerle sivil toplum kuruluşlarından aldıkları desteklerle bir hayır kermesi açıp, yoksul ailelere yardım eli uzatmayı amaçladıklarını dile getiren Bayan Küçükler, “Bu hayır çorbasında tuzunun olmasını isteyen tüm hayırseverleri aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Hayır kermesinin 25 Mayıs ile 28 Mayıs tarihleri arasında açık kalacağını belirten Dr. Ayşenur Küçükler, “Kermesimizin açılışını 13.30’da Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapacağız. Pazartesi günü akşama kadar açık kalacak olan kermesimizde gıdadan giyime, dikiş-nakıştan el işlerine varıncaya kadar el emeği-göz nuru birçok ürün bulunacak. Kermesimizi ziyaret eden misafirlerimiz, satın alacakları her ürünle pişirmeye çalıştığımız hayır çorbasına tuz katmış olacaklar. Kermesimize destek veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyor, tüm gönül dostlarını açılışımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 24.05.2012 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.