"Gizli Örgütlerin Dünyayı Dizayn Planları"

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) tarafından "Gizli Örgütlerin Dünyayı Dizayn Planları" konferansı düzenlendi.

admin
admin
08 Mart 2019 Cuma 01:13
"Gizli Örgütlerin Dünyayı Dizayn Planları"

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite öğrencilerinin vizyonlarını geliştirmek ve düşünce ufuklarına katkı sağlamak amacıyla araştırmacı Murat Doğanşafak'ın katılımıyla Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda,"Gizli Örgütlerin Dünyayı Dizayn Planları" konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansta, Doğanşafak, zengin siyonist aileler kontrolündeki gizli örgütler ve yapılanma şemalarının yanı sıra bu örgütlerin tek dünya düzeni hedefleri için yaptıkları faaliyetler ve mason teşkilatını anlattı.

Doğanşafak, dünyayı dizayn ederek kontrolü elit, zengin ve azgın bir azınlığın eline vermek isteyen gizli örgütlerin akla hayale gelmeyecek yöntemleri kullanmaktan çekinmediğini belirterek, "Bu fesat harekatına karşı bizim uyanık, diri, araştıran ve feraset sahibi bireyler olmamız gerekiyor. Tam bağımsız olmanın yolu gizli örgütlerin hedeflediği inançsız, idealsiz, milletsiz ve hedefsiz bireyler olmaktan kurtulmakta yatar." ifadelerini kullandı.

Programa, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Tuba Yetim, ETÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Fatih Yetim'in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.