GİRİŞİMCİLİĞE TÜRK DAMGASI

Global girişimcilik ağı Dünya Girişimciler Organizasyonu’nun (Entrepreneurs’ Organization) Filipinler’in başkenti Manila’da düzenelenen Global Liderlik Konferansı tüm dünyadan EO üyelerini bir araya getirdi.

10 Mayıs 2013 Cuma 16:28
GİRİŞİMCİLİĞE TÜRK DAMGASI
Konferansta EO Türkiye Derneği . “En İyi Uygulama” ve “En İyi PR Medya Çalışması” dallarında dünya çapında birincilik ödüllerine layık görüldü. 

Kazanılan ödüllerin Türkiye’deki girişimlik iklimi açısından büyük önem taşıdığını belirten EO Türkiye Başkanı Ferda Kertmelioğlu, “Türkiye’de sağlıklı bir girişimcilik ortamının yaratılmasına katkıda bulunmayı ve EO Türkiye’nin sesini dünya çapında duyurarak ülkemize daha fazla uluslararası girişimci çekmeyi hedefliyoruz. Bünyesinde yer alan girişimcilerin birbirlerinden öğrenerek daha büyük başarılara imza atmalarını sağlamayı amaçlayan EO Türkiye’nin kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen böylesine prestijli ödüllere layık görülmemizi, attığımız doğru adımların bir takdiri olarak görüyoruz. Temel değerlerimiz olan ‘cesurca ilerlemek’, ‘kendini geliştirmek, ‘öğrenerek büyümek’ ve ‘güven ve saygı’ faaliyetlerimizi de yönlendiriyor ve çeşitlendiriyor” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2013 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.