Genel Sekreterlik makamını öğrencisine devretti

Erzurum'da, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, 5 yıldır yürüttüğü bu görevi öğrencisi Dr. Muhammet Akif Güler'e devretti.

admin
admin
17 Haziran 2017 Cumartesi 01:31
Genel Sekreterlik makamını öğrencisine devretti

Genel Sekreter Erdoğan, kurum salonunda düzenlenen törenle görevi Güler'e bıraktı.

Duygusal anlar yaşayan Erdoğan, yaptığı konuşmada, görevden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek, aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden öğrencisi olan Güler'e görevini devrettiği için mutlululuk duyduğunu ifade etti.

Yeni Genel Sekreter Güler de aldığı sorumluğun çok büyük olduğunu ve Erzurum'a yönetici olarak hizmet etmekten büyük onur duyduğunu dile getirdi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ise, Erzurum'da Fazlı Erdoğan döneminde önemli hizmetler yapıldığını anlatarak, Akif Güler'in de çıtayı yükselterek bu kazanımı devam ettireceğine inandığını aktardı.

Törende yapılan konuşmaların ardından Erdoğan ve Güler’e çiçek takdimi yapılarak görev devri gerçekleşti.

Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine başlayan Dr. Muhammet Akif Güler’in Erzurum’un Olur ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve daha önce Palandöken Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak, ardından da Bingöl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri olarak görev yaptığı belirtildi.

Öte yandan 2012 yılından buyana kadar Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevini sürdüren Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’ın, kendi isteğiyle bu sene sözleşmeyi imzalamadığı ve bundan sonraki görev yerinin Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olacağı kaydedildi.

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik binasında düzenlenen devir teslim törenine Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammet Akif Güler, Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar, Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman ve sağlık çalışanları katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.