GENEL SEKRETER KİREMİTCİ, ONURSAL ÜYE SEÇİLDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ülke genelinde faaliyet gösteren Acemi Gönüllüler Topluluğu`na onursal üye seçildi.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 09:23
GENEL SEKRETER KİREMİTCİ, ONURSAL ÜYE SEÇİLDİ
Merkezi Adana`da bulunan ve Türkiye`nin 17 kentinde yapılanan sivil kitle örgütünün temsilcilerini makamında ağırlayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, kendisine bu görevi layık gören gençlere teşekkür etti. Acemi Gönüllüler Topluluğu Erzurum Temsilcisi Muhammet Ataibiş ve diğer topluluk üyelerinin bulunduğu ziyarette Genel Sekreter Kiremitci`ye "Gençler Bürokrasi ile Buluşuyor" ve "Gençler Liderleriyle Buluşuyor" projeleri hakkında bilgi verildi. Ataibiş, ziyarette sivil inisiyatif kurumlarının temel amacına dikkati çekerek, "Ülkemizin büyük metropol kentlerinde temsilciliği bulunan Acemi Gönüllüler Topluluğu`nun temel amacı toplumun her kesimine sosyal sorumluluk ruhunu aşılamaktır" dedi. Genel Sekreter Kiremitci de, söz konusu topluluğa çalışmalarında başarılar dileyerek, kurum olarak sosyal sorumluluk projelerine destek sözü verdi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı`nın kararnamesiyle Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğe atanan Ali Rıza Kiremitci`ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Türk Kızılayı Bölge Başkanı Mithat Turgutcan ile Türk Edebiyatı`nın seçkin şairlerinden Prof. Dr. Nurullah Genç, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci`yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Sekreter Kiremitci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ekonomi ve ulaşım alanında elde ettiği tecrübeyi Erzurum için kullanacağını kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2014 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.