GENEL MÜDÜR OLACAKTI, YAŞ'A TAKILDI!

Türkiye'nin en uzun süreli SSK Başhekimi Uz.Dr.Recep Almacı, 40 yılda bir gelen nasibini, bu defa yaşından dolayı tepmek zorunda kaldı.

13 Mart 2013 Çarşamba 09:06
GENEL MÜDÜR OLACAKTI, YAŞ'A TAKILDI!
Herşey, AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz'ın telefonla Dr.Almacı'yı Ankara'ya çağırmasıyla başladı. İzmir Devlet Hastanesi'nde çalışan SSK Erzurum eski Başhekimi Uz.Dr. Recep Almacı, Yılmaz'ın, '' Sana Erzurum'un vefa borcu var. Herkese başhekimliğin döneminde iyiliğin dokunmuştur. Benim gönlüm elvermiyor. Mutlaka sana Ankara'da uygun bir görev bulalım'' dediği telefon görüşmesinden sonra, başkente geldi. Adnan Yılmaz ile Meclisteki odasında görüşen Almacı'ya, Sağlık Bakanlığı'nda bir Genel Müdürlük teklifinde bulundu. Görevi kabul eden Almacı'nın ataması için yeni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na gidildi. Gerekli işlemlere başlanmıitı ki tatsız bir sürpriz belirdi! Uzman Doktor Recep Almacı 64 yaşından hem de 8 ay almıştı, 65 yaş sınırına çok yakındı. Bu durumda Almacı'nın Genel Müdür olma hayalleri suya düştü. Böylelikle yıllardan beri Sağlık Bakanlığı'nda genel müdürlük  bekleyen Dr.Almacı, çaresiz eli boş şekilde yeniden görev yeri olan İzmir'e döndü.
Milletvekili Adnan Yılmaz, yaş uygulamasında takılmasından dolayı Recep Almacı adına üzüldüğünü belirterek, ''Gerçekten sayın başhekimimizi genel müdür olarak görmek bizi fevkalede sevindirirdi. Ama olmadı. Canı sağolsun'' diye konuştu!
Bu arada Genel Müdürlük planları suya düşen Uz.Dr.Recep Almacı'nın, emeklilik dilekçesini hazırladığı ve emekli olduktan sonra siyaseti düşündüğü öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2013 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim coşkun 2013-03-13 10:02:57

adnan ağabey benim yaşım 25 yaş sınırına takılmıyorum bana da bir genel müdürlük lütfen