GENÇLİKSPOR KARATEDE AVRUPA VİZESİ ALDI

Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Karate Şampiyonası’nda ikinci olma başarısı gösteren Gençlikspor Karate takımı, bu yıl da Avrupa biletini aldı.

28 Mayıs 2012 Pazartesi 17:28
GENÇLİKSPOR KARATEDE AVRUPA VİZESİ ALDI
Erzurum Gençlikspor Genç Erkek Karate Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Ahmet Çelebi yönetiminde hafta sonunda Düzce’de yapılan Kulüplerarası Türkiye Karate Şampiyonası’na katılan Erzurum Gençlikspor Genç Erkek Karate takımı, şampiyona’da üçüncü olarak Rusya’nın Başkenti Moskova’da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Türkiye’yi Temsil etmeye hak kazandı. Erzurum ekibi ile birlikte Düzce’de şampiyon olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’da ülkemizi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda temsil edecek. Erzurum Gençlikspor, Rusya’nın Başkenti Moskova’da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Erzurum’da yapılacak olan 9. Uluslararası Palandöken Kupası müsabakaları öncesinde büyük bir moral kazandı.

CEYHAN:GURURLUYUZ
Antrenör Ahmet Çelebi yönetiminde adeta yeni bir tarih yazan ve Avrupa Şampiyon Kulüpler kupası için Düzce’den Rusya vizesi alan Erzurum Gençlikspor Genç Erkek Karate takımı, Erzurum’un yanı sıra Gençlikspor’un da gururu oldu. Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye’yi Genç Erkekler Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda temsil edecekleri için gururlu olduklarını söyledi. Gençlikspor Kulübü Başkanı Ceyhan, “Bu noktaya çok çalışarak geldik. Büyük başarı gösteren Antrenörümüz Ahmet Çelebi ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Artık onlardan Rusya’nın Başkenti Moskova’da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda şampiyonluk kupasını ülkemize getirmelerini bekliyoruz. Sporcularımıza ve antrenörümüz Ahmet Çelebi’ye güvenimiz tam” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2012 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.