Gençlik Hizmetleri’nin gözü Aydın!

Gençlik Hizmetleri’nin gözü Aydın!

admin
admin
18 Ağustos 2020 Salı 17:27
Gençlik Hizmetleri’nin gözü Aydın!

Vedat REFAYELİ

Uzun bir süredir boşta bulunan ve bir türlü atama gerçekleşmeyen Erzurum Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü koltuğu nihayet sahibini buldu: Muammer Aydın.

23’ncü dönem AK Parti Erzurum Milletvekillerinden olan Sadettin Aydın’ın kardeşi Muammer Aydın, artık bu yeni koltuğun sahibi oldu.

Daha önce Kırklareli’de Spor İl Müdürlüğü görevinde bulunan Aydın, Erzurum Spor İl Müdürlüğü’nün gençlik merkezleri ve kamplarından sorumlu olacak.

Kendi şehrinde hizmet edecek olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyleyen Muammer Aydın, ‘’Buraya koltuk doldurmaya değil, iş yapmaya geldim. İnşallah yakında yeni projelerimiz ile farkındalık oluşturacak ve şehrin gereken hizmetlerle donatılmasını sağlamaya azami gayret göstereceğim’’ dedi.

En son İstanbul’da Gençlik Spor Şube Müdürlüğü görevinde bulunan 48 yaşındaki genç bürokrata biz de başarılar diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 18.08.2020 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.