GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜNE TACİZ SUÇLAMASI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’un, kurumunda çalışan bir polis memurunun eşine, telefonla taciz mesajı gönderdiği iddiasıyla görevinden alındığı ileri sürüldü.

25 Nisan 2014 Cuma 19:35
GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜNE TACİZ SUÇLAMASI
İddiaya göre, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, geçtiğimiz hafta içerisinde kurumda çalışan bir bayan personeli SMS yoluyla taciz etti. Taciz mesajını gören kadının polis eşi, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü bastı. O sırada müdür Arısoy’un kurumda olmadığı öğrenildi.

İddiaların yayılması üzerine Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, bir araştırma yaptırdıktan sonra Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'yle temasa geçerek, Arısoy’un görevden alınmasını isteğini bildirdi. Bunun üzerine Arısoy, görevden alınarak Ankara’ya atandı.

Taciz iddiasının yalan ve iftira olduğunu öne süren Süleyman Arısoy, Ankara’ya atamasının yapıldığını doğruladı.

Süleyman Arısoy, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü iken geçtiğimiz yıl Kasım ayında Erzurum'a atanmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 25.04.2014 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.