Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Gençlik Haftası'nı davul zurna eşliğinde balkonda spor yaparak kutladılar.

admin
admin
15 Mayıs 2020 Cuma 13:38
Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Erzurum'da vatandaşlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası'nı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evlerinin balkonunda spor yaparak kutladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerinin başladığı belirtildi.

Spor Şube Müdürlüğü tarafından Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa semtinde düzenlenen etkinliğin İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladığının ifade edildiği açıklamada, ardından antrenörlerin site sakinlerine bahçe ve balkonlarda spor yaptırdığı kaydedildi.

Davul zurna eşliğinde oynayan, eğlenceli dakikalar yaşayan site sakinleri ve minik çocuklar için sık sık sosyal mesafe uyarısının yapıldığının belirtildiği açıklamada, Kovid-19 nedeniyle haftalardır evlerinde kalan vatandaşlara spor yapma imkanı sağlandığı aktarıldı.

Açıklamada, bazı vatandaşların Türk bayrağı eşliğinde spor etkinliğine katıldığı vurgulandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGençlik Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.