GENÇLERİN GÖNÜL DÜNYASINA GİRMEK İSTİYORUZ

Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret etti.

08 Ocak 2014 Çarşamba 12:34
GENÇLERİN GÖNÜL DÜNYASINA GİRMEK İSTİYORUZ
Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’nde Erzurum Müftülüğü’nden çok destek gördüklerini belirten Arısoy, “Müftülüğümüzle, Gençlik için her zaman işbirliği içinde olacağız” dedi. 

Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret etti. Ziyaretten büyük bir mutluluk duyan Arısoy, gençlik için her zaman İl ve ilçe müftülükleri ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, hedeflerinin ülke için yararlı ve proje üreten bir gençlik olduğunu belirterek, “Biz gençlerin gönül dünyalarına girmek istiyoruz” dedi. Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’nde İl Müftülüğü’nün görevlendirdiği İmam Hatiplerin ve Din Görevlilerinin manevi açıdan gençlere çok yardımcı olduklarını belirterek, bu destekten dolayı Erzurum Müftüsü Hasan Çınar’a teşekkür etti. Arısoy, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesi olan bu önemli etkinlikte bize destek vermeniz, bizim için müthiş bir güç ve moral kaynağı oldu” dedi.

HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar’da Arısoy’un gençlik konusundaki düşüncelerini destekleyerek iki kurumunda gençliğe büyük önem verdiğinin altını çizdi. Müftü Çınar, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümle gençlik konusunda her zaman iyi ilişkiler ve işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Gençlik bizim için çok önemli ve bunun için gençlere çok özel bir ilgi gösteriyoruz. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve spor ile gençlik merkezlerindeki yararlı etkinliklerde rol oynamaları için bizde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” diye konuştu.

Ziyarette Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’a bir adet Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler içerikli bir kitap hediye etti. Arısoy, manevi değeri çok yüksek olan bu anlamlı hediyeler için Müftü Çınar’a teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 08.01.2014 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.