GENÇLERE PROJE EĞİTİMİ

Sivil Toplum Destekleme Derneği (SİTODED) ve Erzurum Turizm ve Kültürevi Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Avrupa Birliği Gençlik Programı Tanıtım ve Proje Hazırlama Eğitimi devam ediyor.

05 Mart 2012 Pazartesi 13:04
GENÇLERE PROJE EĞİTİMİ
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Teknik Destek Programı tarafından desteklenen eğitim çalışmalarına, il merkezi, ilçeler ve Atatürk Üniversitesi’nden çeşitli dernek ve kulüp üyelerinden oluşan 40 kişi katılıyor.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi salonunda uygulanan eğitimler süresince, tüm katılımcılara Avrupa Birliği, Gençlik Programı, yeni dönem çalışmaları, gençlik projeleri ve proje hazırlama konularında bilgilendirme yapılıyor.
5 gün sürecek olan eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren SİTODED Projeler Koordinatörü A.Kadir Ergün, amaçlarının Erzurum ilinden hareketle tüm bölge de gençlik programından yararlanma oranının yükseltilmesine katkıda bulunmak, gençlerin proje okuryazarlığını artırmak, proje kültürünü yaygınlaştırmak, farkındalık oluşturmak ve Erzurum’un proje hazırlama kapasitesini geliştirmek olduğunu ifade etti.
Eğitim çalışmalarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere program sonunda düzenlenecek bir törenle sertifikaları verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2012 13:41
Anahtar Kelimeler:
GENÇLERE PROJE EĞİTİMİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.