GENÇ ERZURUMLULAR PLATFORMU KURULDU

Erzurum’u İstanbul’da yaşatmak için oluşturulan Genç Erzurumlular Platformu çalışmalarına başladı.

24 Şubat 2013 Pazar 14:50
GENÇ ERZURUMLULAR PLATFORMU KURULDU
Genç Erzurumlular Platformu adı altında dernekleşen Erzurumlular, kolları sıvadı. Başkanlığını Güngör Orbak’ın yaptığı Genç Erzurumlular Platformunda Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılış’ta görev alıyor. Amaçlarının İstanbul’da Erzurum’un gelenek ve göreneklerini yaşatmak olduğunu ifade eden Başkan Güngör Orbak, “İstanbul’da yaşayan Erzurumluları bir araya getirmek için Genç Erzurumlular Platformunu kurduk. Hem Erzurum’u İstanbul’da yaşatacağız, hem de Erzurum’un gelenek ve göreneklerini yeni nesillere unutturmayacağız” dedi.

Genç Erzurumlular Platformu şu isimlerden oluşuyor.

Başkan Güngör Orbak, Üyeler Yakup Dalkılıç, Musa Tatar, İsak Kaya, Yücel Fırat, Ersin Tatar, Ümit Palitli, Özcan Arslan, Altan Dönmez, Fatih Handere, Mukail Solmacı, Taner Başıbüyük, Hasan Tura, Selim Tal, Ahmet Güldoğan, İbrahim Esen, Fehim Gündüz, Recep Ardahan ve Metin Erkol.


Editör

Son Güncelleme: 24.02.2013 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.