Geçmiş olun Zafer

Geçmiş olun Zafer

admin
admin
23 Ekim 2018 Salı 13:40
Geçmiş olun Zafer

Erzurumspor’un sportif direktörü Zafer Demir, bir yanda takımı ile uğraşırken bir yandan da büyük kızı Sıla’nın sağlığıyla meşgul. Üç kızından en büyüğü olan Sıla Demir’in yüzünde ve kolunda beliren rahatsızlık yüzünden zor günler yaşayan Zafer Demir’in bir ayağı Konya’da.

Bu ilde yaşayan ailesini ancak izin dönemlerinde gören Demir, beliren bu ciddi rahatsızlık yüzünden izinli olarak bir haftadır Konya’daydı. Lise son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki kızı Sıla’nın Konya’da ki tedavisi ile uğraşan baba Zafer Demir, önceki gün Erzurum’a geldi ve apar topar kafileyle Trabzon’a gitti.

Kızının hastanedeki tedavisinin tamamlandığını ve eve çıkartıldığını söyleyen Demir, fizik tedaviye başlandığını, kızının bir an önce eski sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.

Biz de Demir ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Sıla’ya acil şifalar diliyoruz..

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumZafer DemirZafer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.