GAZİOSMANPAŞA'DA ERZURUM GÜNLERİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Erzurum Günleri’nde yerel tatlar ve el sanatları ürünleri Gaziosmanpaşalıların beğenisine sunuldu. İkram edilen cağ kebabı büyük ilgi gördü.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 09:36
GAZİOSMANPAŞA'DA ERZURUM GÜNLERİ
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Erzurum Günleri’nde yerel tatlar ve el sanatları ürünleri Gaziosmanpaşalıların beğenisine sunuldu. İkram edilen cağ kebabı büyük ilgi gördü.

Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve 1 hafta sürecek etkinliğin açılış gününde 200 kilo cağ kebabı ve bin adet kadayıf vatandaşlara ikram edildi. AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, Erzurumlular Dernekleri Birliği Derneği Başkanı Recai Acar, Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, “Geçtiğimiz 12 yıl içerisinde el birliği ile ülkemizde emniyet ve refahı yaygınlaştırmaya çalıştık. Bizden evvel TSK’nın tüm ihtiyaçları dışarıdan karşılanırken şimdi bu oranı yüzde 60 seviyesine kadar düşürdük. İnşallah şeref ve onurla cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılına kadar TSK’mızın tüm ihtiyaçlarını kendi emeklerimizle karşılayacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamaya 8 yıl kaldı. Bu süre içerisinde inşallah hem 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacağız, hem de ilk jet uçağımızı da semalarımızda uçuracağız. Bu arada THY’mız için bir yolcu uçağı, bir de yerli arabamızın üretimi ve Türk milli uydularımızın uzaya yerleştirilmesi için istasyonumuz 2 trilyonluk dev bir ekonomi ile Ortadoğu bölgesinde ve Akdeniz havzasında mazlumların yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2015 09:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGaziosmanpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.