Gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Mesci ve dernek üyesi gaziler, harekata katılmak için gönüllü askerlik için başvuru yaptı

admin
admin
08 Şubat 2018 Perşembe 15:18
Gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Salih Mesci ve dernek üyesi gaziler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Mesci, beraberindeki gaziler ile dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olduklarını söyledi.

Ellerine Türk bayrağı alarak "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları atan gaziler, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Salih Mesci, Mehmetçik'in kahramanca mücadele ettiğini belirterek, "TSK'nin Afrin'de yürüttüğü harekatı 87 sene önce Kore'de, 44 sene önce de Kıbrıs'ta savaşan gaziler olarak gururla izliyoruz. Mehmetçikimizin gösterdiği kahramanlık, cesaret ve fedakarlık her türlü takdirin üzerinde olup, göğsümüzü kabartmaktadır." dedi.

Gönüllü asker olarak cephede savaşmak için dernek üyeleriyle askerlik şubesine başvuru yaptıklarını dile getiren Mesci, "Kahraman ve muzaffer ordumuza sınır ötesi harekatta başarılarının devamını diliyoruz. Fikren ve fiziki olarak her zaman şanlı ordumuzun emrindeyiz. Bunun için de gazilerimizle topluca askerlik şubesine müracaat ederek, ordumuza katılmak istedik. Asırlardır Türk yurdunu koruyan kahraman ordumuz, dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatanımıza yönelik her türlü tehlikeyi bertaraf edecek güç ve kudrete sahiptir. Biz gazilere de bir görev verilirse seve seve muharebe meydanına gider ve bu vatan uğruna canımızı feda ederiz." ifadelerini kullandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.