GAZİLER UNUTULMADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından da dağıtımı yapılan akülü arabalar sahiplerine teslim edildi.

02 Haziran 2014 Pazartesi 09:07
GAZİLER UNUTULMADI
Vatani görevi sırasında Gazi olan Fırat Küçük ve Hüseyin Tekin’e akülü arabalarını teslim eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, gazilerle sohbet ederken, duygulu anlar yaşadı. 2005 yılında görev dönüşü sırasında Sivas’ın İmranlı ilçesinde trafik kazası geçirerek, engelli duruma düşen Fırat Küçük ile vatani hizmeti sırasında izne gelirken 1998 yılında trafik kazası geçiren Hüseyin Tekin’e MHP Genel Merkezi tarafından alınan akülü arabaları teslim eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı ve yönetimi gazilerin her zaman yanında olduklarını bu araçların sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. Kırmacı, ‘’Vatani görevleri sırasında geçirdikleri trafik kazalarında engelli duruma gelen ağabeylerimize bir nebze olsun destek olmak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından alınan araçları kendilerine teslim ettik. Biz bu kardeşlerimizin günlük hayatlarını biraz olsun rahat geçirebilmeleri için küçük bir destek olması için böyle bir çalışma yaptık. Kendilerine minnetimizi göstermek istedik’’şeklinde konuştu.

GAZİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından da gazilere teslim edilen akülü araçların teslimi sırasında, gaziler Fırat Küçük ve Hüseyin Tekin, MHP ve Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek, ‘’Bizler istemediğimiz bir şekilde engelli hale geldik. Bizleri şimdi ve her zaman hatırlayan MHP Genel Merkezine ve Ülkü Ocaklarına teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu organizasyondan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcak Kılvuz başta olmak üzere Erzurum teşkilatlarına da yürekten teşekkür ediyoruz’’ dediler.

Akülü arabalarını teslim alan gaziler, daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye gönderilmek üzere birer teşekkür mektubu yazdılar. Gaziler, yapılan organizasyonda kendilerinin yanında oldukları ve hatırladıkları için teşekkür ettikleri mektupları Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı’ya teslim ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 02.06.2014 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.