GAZİEMİR ERZURUMLULAR DERNEĞİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİNDEYDİM…

İzmir Gaziemir Erzurumlular Derneği Geleneksel Piknik Şöleni Pazar günü Gaziemir-Sarnıç Piknik alanında coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

10 Haziran 2013 Pazartesi 09:23
GAZİEMİR ERZURUMLULAR DERNEĞİ GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİNDEYDİM…
          Çok sayıda davetlinin katılımıyla başlayan etkinlik; İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşunun ardından, Gaziemir Erzurumlular Derneği Başkanı Salim Eser’in konuşmasını müteakip, Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş’un konuşmalarından sonra Erzurum Bar Ekibi Gösterisi, sanatçı Hayri Küçük ve sevilen ozanlarımız Aşık İhsan Yavuzer ile Rahim Sağlam’ın müzik ziyafeti ve Aşık atışmaları eşliğinde akşama kadar keyifli bir şekilde coşkuyla devam etti.
Gaziemir Belediye Başkanlığınca da desteklenen etkinliğe Sayın Belediye Başkanı H.İbrahim Şenol katılarak şenliği onura etti ve konuşma yaptı. Dernek Başkanı Eser, başkana katkıları nedeniyle bir plaket takdim edildi.
Kendisi de Erzurumlu olan, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün bir çiçek gönderdi.  Kadın Kolları Başkanı Gül Parlak da etkinlikte Erzurumlularla birlikteydi.
Ben de 3 yıl Erzurum’da Televizyon programı yapan biri olarak eşim ile birlikte Erzurum’daki anılarımızı tazelemek için koşa koşa şenliğin yapıldığı alana gittim. Şenlik alanına geldiğimizi gören sahnedeki aşıkların bizi anons etmeleri bize ayrı bir gurur ve onur yaşattı. Kendilerine bu naif davranışları için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.
Erzurum’dan program için gelen ozanlarımız, İhsan Yavuzer ve Rahim Sağlam dostlarımızla program sonunda doya doya sohbet ederek Erzurum’u yad ettik.
Buradan Tüm Erzurumlulara, bizi kendilerini tanıma fırsatı verdikleri ve bizi Erzurum’da 3 yıl misafir ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca İzmir’de bu tür etkinlikleri organize eden tüm dernek başkanlarına da sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Böyle etkinliklerin sürekli olması barış, kardeşlik ve dostluğu daha da arttıracaktır. Saygı ve sevgilerimle…

Editör

Son Güncelleme: 10.06.2013 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.Aytül Efe ve Efeler.. 2013-06-12 23:18:03

hari̇kasin aygülüm taki̇bi̇ndeyi̇z..