GAZETECİLER YEREL MEDYA VE POLİS İLETİŞİMİNİ ANLATTILAR

Erzurum Polis Okulu tarafından düzenlenen yerel medya ve polis iletişimi konulu panelde gazeteciler, basın polis ilişkileri konusunda polis okulu öğrencilerine seminer verdiler.

22 Şubat 2013 Cuma 18:21
GAZETECİLER YEREL MEDYA VE POLİS İLETİŞİMİNİ ANLATTILAR
Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından “Yerel Medya ve Polis İletişimi” konulu bir panel düzenlendi. Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Polis Okulu Müdürü Abdullah Şahin, Emniyet Müdür Yardımcıları ve çok sayıda polis memurunun katıldığı seminerde konuşmacı olarak Palandöken Gazetesi Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Şener, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, Güncel Medya Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kapucu ve Erzurum Gazetesi yazarlarından Bünyamin Aydemir katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Polis Okulu Müdürü Abdullah Şahin, Polis medya ilişkisine dikkat çekerek, “Tarafsızlık ve güvenilirlik çok önemli. Coğrafya, cinsiyet, din ve dil ayrımı yapmadan görevlerimizi yerine getirirsek her alanda başarılı oluruz” dedi.

Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ise Milletin malını, ırzını koruduğumuz müddetçe başarılıyız demektir. Bizim bu başarılarımızın halka yansımasında en önemli unsur basındır. Bu nedenle medyayla iyi iletiştim kurmamızı gerekir” diye konuştu.

Panelde daha sonra Prof. Dr. Uğur Yavuz, Mehmet Şener, Recep Kapucu ve Bünyamin Aydemir “Muhabirlerin polisten beklentisi” konusunda katılımcılara bilgiler aktardılar.

Panel sonunda katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2013 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.