GAZETECİ MUHTAR ADAYINDAN İLGİNÇ SEÇİM ÇALIŞMASI

Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi'nin 19 muhtar adayından biri olan 47 yaşındaki gazeteci Murat Kargın, kamera sırtında ilginç bir seçim çalışması yapıyor.

26 Mart 2014 Çarşamba 15:52
GAZETECİ MUHTAR ADAYINDAN İLGİNÇ SEÇİM ÇALIŞMASI
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde yaşayan ve yerel bir televizyonda kameramanlık yapan 47 yaşındaki Murat Kargın, yerel seçimler öncesinde ilginç bir muhtarlık propagandası yaparak seçmenlerinden oy istiyor. Kamera sırtında seçmenlerini tek tek dolaşan Lalapaşa Mahallesi muhtar adayı Murat Kargın, hem mahallesindeki sorunları haber yapıyor hem de seçmenlerinin isteklerini unutmamak için kameraya kayıt ediyor. Sırtında taşıdığı kamera ile Lalapaşa Mahallesi'nin bütün sokaklarını tek tek gezen 47 yaşındaki Murat Kargın, mahalleliye kendisini tanıtıp, mahallelinin isteklerini soruyor ve söylenenleri unutmamak için kayıt altına alıyor. Hem haberini yapıp hem de muhtarlık için seçim propagandasını sürdüren Murat Kargın, azalarını da tamamen basın sektöründen seçerek gazetecilerin hakim olacağı bir muhtarlık yapmayı planlıyor. Gezilmedik cadde ve sokak bırakmayan Lalapaşa Mahallesi muhtar adayı Murat Kargın, 19 muhtar adayı içinde kendisinin en iddialı olduğunu söyledi. Bir taşla iki kuş vurduğunu belirten Murat Kargın, “Hem çalışıp hem de muhtarlık için halkımızdan oy istiyorum. Talip olduğum Lalapaşa Mahallesi için bir çok proje oluşturdum. Erzurum’da uzun zamandır kameramanlık yapıyorum. Artık hangi mahallenin ne derdi var hepsini biliyorum. Bu yüzden Lalapaşa için doğru tercihin ben olduğunu düşünüyorum. ‘Değişim için gelişim şart’ sloganıyla yola çıktık. 30 Mart günü halkımız inşallah bizim yüzümüzü güldürecek” dedi.
Öte yandan Lalapaşa Mahallesi Muhtar adayı Murat Kargın, seçim çalışmaları sırasında seçmenlerine üstünde rabia işareti olan anahtarlık hediye ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.