Fidan’ın yerine Algül atandı

​​​​​​​Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) yapılan atamalardan Erzurum da nasibini aldı.

admin
admin
24 Şubat 2020 Pazartesi 07:01
Fidan’ın yerine Algül atandı

Erzurum Havalimanı’na yapılan yeni pistin yapımının zamanında tamamlanamaması yüzünden her kesimin sert eleştirisine hedef olan ve bu görevden alınması istenen Devlet Hava Meydanları İşletmesi Erzurum Başmüdürü Hanifi Fidan, müşavir olarak genel müdürlük emrine alındı.

Bürokraside “kızak görev” olarak kabul edilen bu atama, DHMİ’nin artan tepkileri daha fazla göğüsleyemediği biçiminde yorumlandı.

Hanifi Fidan’dan boşalan Erzurum başmüdürlüğü görevine ise, yine bir Erzurumlu olan DHMİ Siirt Müdürü Necati Algül atandı.

Algül, kişisel sosyal medya hesabından, Erzurum’a başmüdür olarak atanmasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Necati Algül sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Yeni başlangıçlara Bismillah diyerek geldiğim; evliyalar diyarı, üç dilin kardeş olduğu, bağrında Ulemanın uyuduğu, Kaletûl Üstad'dan ışığın, üstadını selamlayan ülkemin saklı kenti, fıstık diyarı Siirt'e ve Atam İbrahim Hakkı Hazretlerine veda vakti.

Bu bir nöbet ve bayrak değişimi. Kurum büyüklerimizin taktiri ile Erzurum Havalimanı Başmüdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Önemli olan görev aldığımız yerlerde hakkı ile halka hizmet etmek, gönüllere dokunup, hoş bir seda bırakmak...

Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarıma ve gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerin tüm gayreti ülkemiz içindir. Bunun için elbirliği ve var gücümüz ile çalışacağız. Rabbim mahçup etmesin. Allaha ısmarladık Siirt...

Saygılarımla…”

Editör

Son Güncelleme: 24.02.2020 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.