FETULLAH GÜLEN'İN YEŞİL PASAPORTU İPTAL EDİLDİ

Fethullah Gülen'in 1990 yılında aldığı yeşil pasaportun usulsüz yöntemlerle alındığının tespit edildiği ve Erzurum Valiliği tarafından iptal edildiği bildirildi.

28 Mart 2014 Cuma 17:10
FETULLAH GÜLEN'İN YEŞİL PASAPORTU İPTAL EDİLDİ
Hakkında Türkiye'de açılan çeşitli davalardan yargılanan ve bu davalardan beraat eden, 1999 yılında da ABD'ye giden Fethullah Gülen'in 1990 yılında aldığı yeşil pasaportun usulsüz yöntemlerle alındığı tespit edilerek, Erzurum Valiliği tarafından iptal edildiği öğrenildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemede Gülen'in pasaportunun usulsüz verildiğinin anlaşıldığı ve pasaportun Erzurum Valiliği’nce iptal edildiği kaydedildi.
VALİ ALTIPARMAK’TAN GÜLEN’İN YEŞİL PASAPORTUNUN İPTALİ AÇIKLAMASI

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Fethullah Gülen'in 1990 yılında aldığı yeşil pasaportta usulsüzlük belirlendiği için iptal ettirildiğini belirtti. 

Vali Altıparmak, gazetecilerin sorusu üzerine, “İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemede Fethullah Gülen'in pasaportunun usulsüz verildiği anlaşıldı ve pasaportu bunun üzerine iptal ettirdik” dedi.

Hakkında Türkiye'de açılan çeşitli davalardan yargılanan ve bu davalardan beraat eden, 1999 yılında da ABD'ye giden Fethullah Gülen'in 1990 yılında aldığı yeşil pasaportun usulsüz yöntemlerle alındığı tespit edilerek, Erzurum Valiliği tarafından iptal edildi.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2014 19:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFetullah Gülen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.