FETHULLAH GÜLEN'İN DOĞDUĞU EV YAKILMAK İSTENDİ

Fethullah Gülen'in, Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyündeki doğduğu ev yakılmak istendi. Gülen'in köylüleri ateş püskürerek, "Allah onun bin kere belasını versin" dedi.

admin
admin
22 Temmuz 2016 Cuma 15:12
FETHULLAH GÜLEN'İN DOĞDUĞU EV YAKILMAK İSTENDİ
Fethullah Gülen'in, Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyündeki doğduğu ev yakılmak istendi. Gülen'in köylüleri ateş püskürerek, "Allah onun bin kere belasını versin" dedi.
Darbe ile hain emellerine ulaşamayan Fethullah Gülen'in doğduğu Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyündeki evi yakılmak istendi. 18 Temmuz gecesi evin kapısının yakıldığını belirten köylüler, "Bu ev yansaydı, tüm köy yanardı. Korku ile yaşıyoruz" diye konuştu. 42 hane ve 300 nüfuslu Korucuk köyü sakinleri Gülen'e ateş püskürerek, "Allah onun bin kere belasını versin" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile mahalle statüsü alan 42 haneli, 300 nüfuslu Korucuk sakinleri, köyün Fethullah Gülen ile anılmasından şikayetçi oluyor. Fethullahçı Terör Örgütü'nün faaliyetlerine karşı olduklarını belirten mahalle halkı, nüfusta Gülen ile aynı yere kayıtlı olmaktan büyük rahatsızlık duyduklarını ifade etti.

Her durumda kesinlikle devletin yanında olduklarını aktaran Korucuklular, "Biz devletimizi seviyoruz, vatanımız seviyoruz, bayrağımızı seviyoruz. Bu olayları kınıyoruz ve her zaman devletimizin yanındayız. Biz hiçbir zaman bu örgütten fayda sağlamadık. Her zaman bu köy zarar görmüştür. Onun için bu işlerin bitmesini istiyoruz. Köyümüzün de bu terör örgütleriyle anılmasını istemiyoruz. Onu hiç tanımadık. 6 yaşında bu köyden çıkmış, tanımayız etmeyiz. Dışarıdakiler nasıl tanırsa biz de öyle tanırız. Sadece Korucuk köyüne kayıtlı olduğu için burayla anılıyor. Onun için biz onunla anılmak istemiyoruz, kesinlikle terör örgütleriyle anılmak istemiyoruz. Bu eylemleri yapmışlarsa Allah belalarını versin ve verecek. Gelip devletinde yargılanmasını istiyoruz. Gelsin devletine teslim olsun." ifadelerini kaydetti.
Öte yandan Korucuk köyünde köy imamının da gözaltına alındığı belirtildi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
Fetullah GülenKorucuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.