Fatih Cengiz, Hikmet Eren ve Kutluhan Yazıcı'ya şükran!

Hafta Sonu Erzurum’da çok önemli bir etkinlik vardı. 'Bağımsızlığının 20. Yılında Azerbaycan-Türkiye İlişkileri' konulu sempozyum gerçekleştirildi… Uluslar arası bir yönü vardı bu sempozyumun.

06 Aralık 2011 Salı 09:31
Fatih Cengiz, Hikmet Eren ve Kutluhan Yazıcı'ya şükran!
Çok sayıda yabancı misafir ağırlandı. Milletvekilinden tutun da, Üniversitelerin uluslar arası alanda başarı göstermiş öğretim üyelerine varıncaya kadar.
Bu gibi faaliyetlerin Büyükşehir statüsündeki Erzurumumuzda daha çok olmasını diliyoruz.
İçeriğine girmeden, bu tür organizasyonrları teşvik eden, yönlendiren, gerçekleştiren tarafların şehrimize milyar dolarlık yatırımlara bedel hizmet ettiklerinin altını çizmek istiyorum.
Birkaç yabancı TV’de bu etkinlikle ilgili haberlere rastlayınca bunları düşündüm. Hiçbir şey olmasa Erzurum’un adını milyonlarca insan duyuyor, Erzurum’la ilgili gelişmelerden dolayı şehrimiz hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oluyorlardı.
Az şey mi? 2011 Üniversiad bu yönüyle de ele alınıp, önemsenmemiş miydi?
Öyleyse, öncüsü olanları, teşvik edenleri, katılımcıları bütünüyle tebrik etmek lazım. Özellikle de, AZİZİYE Belediyemizi. Öyle ya, ev sahipliğini üstlenmiş, hakkıyla da gereğini yerine getirmişti.
Hepimiz Belediyelerimizin bütçe bakımından sıkıntı içinde olduğunu biliyoruz. Hele AZİZİYE Belediyemiz. Nüfus gadrine uğrayıp en az ödeneği alan Belediye… Buna rağmen böylesine bir hizmete ön ayak oluyor. Her türlü takdirin üzerinde bir yaklaşımdır.
Fenç Başkan Fatih Cengiz’i Erzurumlular adına tebrik ediyoruz. Keşke elimizden başka şeyler gelse de, yapabilseydik… Ne bileyim mesela, DADAŞLIK HİZMET ÖDÜLÜ gibi bir ödül verebilseydik…
Aslına bakılırsa kızım sana söylüyorum gelinim sen işit diyoruz ya…
Duyan olur mu?
Benim de, içinde olduğum DOĞU ANADOLU BASIN KONSEYİ’nin böyle bir çalışma yapmasını isterim şahsen…
Başta Fatih Cengiz olmak üzere, etkinliğin fikri sahipliğini yapan Dernek Başkanları Hikmet Eren ve Kutluhan Yazıcı’ya  böylesi bir ödülü vermelerini teklif ediyorum.
Bu sayede, bu şehre yapılan hizmetlerin karşılık bulduğu mesajının yanı sıra, hakkın teslimi de söz konusu olur.
Bendeniz, bu arkadaşlara bir Dadaş olarak teşekkür ediyor, her sene farklı sahalarda uluslar arası etkinliklerin yapılmasını diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.