EV YANGINI KORKUTTU

Erzurum'da iki katlı gece kondu türü bir evde çıkan yangın, korkuya neden oldu.

08 Mayıs 2013 Çarşamba 13:39
 EV YANGINI KORKUTTU
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesi İsmet paşa Caddesi Dere Mahallesi 1. Bican sokakta bulunan 19 numaralı müstakil evde dün saat 17. 30 sıralarında yangın meydana geldi. Korkuya neden olan yangın vatandaşlar tarafından itfaiye’ye haber verildi. Yalnız yaşayan ev sahibinin dumandan dolayı evde bayılmış olacağı şüphesi ile sağlık ekipleri ile birlikte balkona merdiven dayayıp 2 katta bulunan eve ulaştılar. Evin camı kırılarak içeriden ev sahibi dışarı çıkarıldı.

Yarım saat süren söndürme çalışmalarının ardından kontrol altına alınan yangında, can kaybı yaşanmadı. Yanan evde ve yan binada maddi hasar meydana geldi. Yangının kömürlük olarak kullanılması için tahtalardan yapılan barınağın ateş alması sonucu çıktığı iddia edilirken, yangının kim tarafından çıkarıldığı konusunda bina sakinleri arasında tartışmalar yaşandı.


Editör

Son Güncelleme: 08.05.2013 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz demirtaş 2013-05-10 13:58:40

büyüdüğüm mahalle kimler geldi kimler geçti. vay beeeee