ETÜ’DEN İTÜ AÇILIMI

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin’i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

09 Nisan 2012 Pazartesi 13:36
ETÜ’DEN İTÜ AÇILIMI
İki rektör, Şahin ve Yaylalı, Erzurum Teknik Üniversitesinin gelişim süreci ve iki üniversite arasında yapılabilecek işbirliğiyle ilgili istişarede bulundu. Olası işbirliği alanları üzerinde değerlendirmelerde bulunan rektörler, sürecin somutlaştırılması ve uygulamaya konulması adına kurulacak işbirliğinin bir protokole bağlanmasını kararlaştırdı.
ETÜ hakkında bilgi veren rektör Yaylalı, üniversitenin bilimsel vizyonuyla Doğu Anadolu Bölgesi Yüksek öğretimine teknik imaj kazandıracağına işaret ederek, İTÜ’nün ETÜ için karizmatik bir örnek oluşturduğunu söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 09.04.2012 13:54
Anahtar Kelimeler:
ETÜ’DEN İTÜ AÇILIMI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.