ETÜ REKTÖRLÜĞÜ ARTIK YENİ BİNASINDA

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörlüğü, yapımı tamamlanarak hizmete açılan yeni Rektörlük Binası’na taşındı.

admin
admin
24 Ağustos 2016 Çarşamba 10:22
ETÜ REKTÖRLÜĞÜ ARTIK YENİ BİNASINDA
Modern kampüsleşme çalışmaları ile yeni nesil üniversitelere örnek gösterilen ETÜ, bir büyük hamlesini daha gerçekleştirdi. Selçuklu Dönemi, Osmanlı Dönemi ve Cumhuriyet Dönemi mimarisinin bir sentezi olarak inşa edilen Rektörlük Binası tamamlanarak hizmete açıldı.22 Temmuz 2013 tarihinde ihale edilerek yapımına 15 Mart 2014 tarihinde başlanan Rektörlük binası, modern çizgisinin yanı sıra tarihi dokusu ile de dikkat çekiyor. Erzurum Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsünde bulunan ETÜ Rektörlük Binası 12.578 m2 kapalı alan üzerine inşa edildi.
“Yarınları Birlikte Şekillendirelim” sloganı ile yola çıkan ETÜ, bilimsel bilgiye sahip, milli şuur ve benliğini kazanmış, iyi eğitilmiş donanımlı bireyler yetiştirmenin yanı sıra özgürlüklerin ikametgahı olmak için de çalışıyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumETÜMuammer Yaylalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.