ETÜ ile Malezya Putra Üniversitesi arasında işbirliği

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Malezya Putra Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

admin
admin
09 Ağustos 2018 Perşembe 09:22
ETÜ ile Malezya Putra Üniversitesi arasında işbirliği

ETÜ'den yapılan yazılı açıklamada, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'nın, Mevlana Değişim Programı kapsamında Putra Üniversitesi ile yapılacak iş birliği için Malezya'ya gittiği ifade edildi.

Ziyarette Rektör Yaylalı'yı, Putra Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Datin Paduka ve rektör yardımcıları Prof. Dr. Zulkıflı Idrus, Prof. Dr. M. Iqbal Sarıpan ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mohd Basyaruddın Abdul Rahman'ın birlikte ağırladığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ziyaret kapsamında iki üniversite arasında Mühendislik Fakültesi bölümleri ve Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü arasında yapılacak iş birliği protokolleri imzalandı. Akademisyen ve öğrenci değişim programı kapsamında protokole de imza atan taraflar iki üniversite arasında diğer iş birlikleri için fikir alış verişinde bulundular. Karşılıklı hediye takdimleri ile devam eden ziyaret sıcak ilişkilerin kurulmasına vesile oldu."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumETÜYaylalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.