ETÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği protokolü imzaladı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

admin
admin
23 Aralık 2019 Pazartesi 22:36
ETÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği protokolü imzaladı

ETÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ETÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında sağlık tesislerinin ortak kullanımı ve kurumlar arası iş birliği yapılması yönünde protokol imzalandı.

İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr Bülent Çakmak, İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Karabulutlu ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr Şükrü Yapraklı'nın katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Çakmak, protokolün hedefinin tıp ve sağlık eğitimi dinamiklerine katkı sağlamak olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ortak gaye doğrultusunda sağlık hizmetlerinin başarılı şekilde sunulması, halk sağlığının geliştirilmesi ve kurumların diğer faaliyet alanlarında birlikte hareket etmesi için böyle bir adımın atılması önemli. Hedeflenen iş birliği tecrübe paylaşımına olanak tanıyacak ve eğitim uygulamalarında kolaylıklar sağlayacaktır."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.