ETSO Başkan Adayı Ergüney, STK turlarına devam ediyor

Geçtiğimiz hafta STK turlarına Şehit Aileleri Derneği ile başlayan ETSO Başkan adayı Zafer Ergüney, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti.

admin
admin
15 Ekim 2017 Pazar 12:42
ETSO Başkan Adayı Ergüney, STK turlarına devam ediyor

Dernek başkanı Salih Mesci tarafından karşılanan Ergüney ile İşadamı Ahmet Çebi, derneğin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Şehit aileleri ve gazi derneklerinin kendisi için apayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Ergüney, “Salih Mesci başkanım çok iyi bilir. Benim babamda Kore gazisidir. Benim için apayrı bir yere sahipler. Onların sıkıntısı benim sıkıntımdır” dedi.

ETSO başkan adaylığı ilgili süreci de değerlendiren Ergüney, “Bu şehir için önemli projelerimiz var. Amacımız tek değil birlik içinde çalışmak. Tüm dernekler ve STK’larla birlik olup şehrimizin ekonomisini nasıl geliştiririz, daha ileriye nasıl götürürüz onun değerlendirmesini yapıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mesci ise Ergüney’e çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ETSOZafer Ergüney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.