Etkileyici işler yapıyorsunuz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret etti.

admin
admin
18 Mayıs 2017 Perşembe 22:28
Etkileyici işler yapıyorsunuz

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müsteşar Yardımcısı Ayrım, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle geldiği ilde iş sağlığı, iş güvenliği gibi konularda iş yerleri ve inşaatlarda incelemeler yaptı.

Belediye Başkanı Korkut'u da ziyaret eden Ayrım, ilçede karşılaştığı değişim ve yürütülen projelerden etkilendiğini ifade etti.

Yakutiye'nin, Erzurum'un merkez ilçesi olduğunu, bu nedenle Belediye Başkanı Korkut'un yaptığı işlerin önemli olduğunu vurgulayan Ayrım, şunları dile getirdi:

"Erzurum'un görünen yüzü bir ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları, Üç Kümbetler çevresinde yürütülen proje beni etkiledi. Gezip gördüm, oldukça etkileyici işler yapıyorsunuz. Güzel ve gelişime açık bir ilçeyle karşılaştım. Erzurum'un görünen yüzü bir ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları, Üç Kümbetler çevresinde yürütülen proje beni etkiledi. Belediye Başkanımıza bizzat yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istedim."

Ayrım'a Oltu taşı tespih hediye eden Korkut, şunları kaydetti:

"Erzurum'un merkezini güzelleştirecek, kültür turizmine açabilecek projeleri gücümüz nispetinde uyguluyoruz. Şehrin dönüşümü için gecekondu ve kötü yapılaşmalarla sarılı semtleri, mahalleleri kamulaştırmak ve çağa uygun yapılaşmaya açmak gerekiyor. Biz de bunu yapıyoruz. Ziyaret ettiğiniz Yeşil Yakutiye Projemiz bunun en güzel örneğidir. Gecekondu ve kötü yapılaşmayla örülü 52 dönüm araziyi kentsel dönüşüm projemiz çerçevesinde temizledik ve güzel bir yapılaşmayı gerçekleştiriyoruz. Bütün ilçeyi güzelleştirmek, tarihi eserlerini gün yüzüne çıkarmak hedefimiz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.