ETB’DEN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Yakutiye İlçesi Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

19 Aralık 2012 Çarşamba 18:17
ETB’DEN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyeleri, Kemal Aras, Vedat Altunkaynak, Aziz Kerimi, Necmi Dursun ,bugün öğleden sonra Yakutiye İlçesi Kaymakamı Ahmet Katırcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, konuşan Yakutiye İlçesi Kaymakamı Ahmet Katırcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amacının Yakutiye ilçesine layık bir kaymakamlık görevini yürütmek olduğunu vurgulayarak , “Ülkemizin her bir köşesinde görev yapmak kutsal bir görevdir. İnanıyorum ki, Yakutiye ilçemize de önemli hizmetler sunacağız. Mesaimizi Yakutiye insanının refah ve huzur içerisinde yaşamasına harcayacağız” şeklinde konuştu. Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ise, “İlimizin en kalabalık ve en yoğun ilçesi olan Yakutiye İlçemizin, Kaymakamlık bünyesinde yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. İnşallah bundan sonraki aşamalarda da , İlimiz ve İlçemiz için Erzurum Ticaret Borsası olarak her türlü desteği sunmaya hazırız, inanıyorum ki, birlikte bir çok hizmeti Yakutiye İlçemiz için başarı ile gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2012 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.