ESOB DAVASINDA 10 EYLÜL KARAR GÜNÜ

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odaları Birliği'nde AB projesi kapsamında yapılan Takı Tasarım kursu ile ilgili olarak “Zimmet ve görevi kötüye kullandıkları” iddiasıyla açılan davanın görülmesine devam edildi.

27 Mayıs 2012 Pazar 15:22
ESOB DAVASINDA 10 EYLÜL KARAR GÜNÜ
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odaları Başkanı Rasim Fırat ile dönemin Başkan Yardımcısı Mustafa Kumbasar ve Yönetim kurulu üyeleri hakkında AB projesi kapsamında yapılan Takı Tasarım kursu ile ilgili olarak “Zimmet ve görevi kötüye kullandıkları” iddiasıyla açılan davanın görülmesine bugün devam edildi.
Erzurum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık vekilleri de hazır bulundu. Mahkeme Heyeti kapsamlı olan dosyanın hüküm için incelemeye alınmasına, bu nedenle duruşmanın araya adli tatilin girmesi nedeniyle 10 Eylül 2012 tarihine ertelenmesine karar verdi.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2012 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necati turan 2012-05-25 10:37:48

artık karar açıklansın, milletin hakkını yiyenlerden hesap sorulsun.

Avatar
abamüslim 2012-05-24 20:36:37

parti kongrelerinde mecliste suların neden bedava dağıtıldığı anlaşıldı. helal olsun. bu milletin hakkını yiyenlere haram zıkkım olsun... ben hakkım helal etmiyorum.